Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Za Energijo, Se Za and more!

Man sagt, das Frühstück sei die wichtigste Mahlzeit des Tages. Dem stimme ich zu… Deshalb habe ich ein leckeres und reichhaltiges Frühstück vorbereitet, das ein echtes Aufputschmittel ist und dich den ganzen Vormittag über mit Energie versorgt. :) Das Beste an diesem Frühstück ist, dass man für dessen Zubereitung weniger als 5 min braucht. Einen guten Appetit! ;)

Obveznosti čakajo, vikend je za vami in ponovno je treba zavihati rokave. Namesto, da si energijo dvigujete s kavo na kavo, preizkusite zeleni energijski napitek.

Polnozrnate testenine s piščancem in šampinjoni

Je kakšen čokaholik tukaj? ✌ :D Mmmm, čokoladna krema. Kaj pa čokoladna krema z avokadom? Ne maraš avokada? Potem te izzivam, da poiskusiš ta recept! Ta čokoladna krema je namreč čista zmaga.

Mmmmm... samo sliko pogledam in se mi cedijo sline. Današnji recept je sila preprost, potrebuješ le brokoli, sir, olivno olje in nekaj začimb, ki jih seveda lahko prirediš po svoje. Super večerja, ki bo še kako prišla prav po večernem treningu. Pa dober tek!

Dragi varovanci in varovanke, Opažam, da ste popolnoma osvojili koncept zdrave prehrane :) Danes objavljam Tamarin recept za odličnega piščanca, ki bo pripravljen v manj kot pol ure! Pa dober tek vam želim :)

Kvinoja je super žitarica, ki ima zelo veliko beljakovin :) Ne vsebuje glutena, kar pomeni, da jo lahko uživajo tudi bolniki s celiakijo. Polna je železa, magnezija, fosforja in pa kalcija. :D Prav tako pomaga zniževati holesterol in krvni pritisk, pomaga pri tvorbi nevronov, ureja prebavo, maščobne kisline pa ščitijo srce in ožilje :) A vidiš? Res je vsestransko živilo :)

V jesenskem in zimskem času, ko nam konstantno grozijo virusi in prehladi, je potrebno poskrbeti, da se pred njimi ustrezno zaščitimo. Ne samo s toplimi oblačili , to lahko storimo tudi z izbiro prave hrane. Ingver in kurkuma sta odlični živili za krepitev imunskega sistema in uporabljeni tudi v današnjem receptu.