Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

I Belgien säljer man våfflor överallt på gator och torg, en söt street food som är populärt bland belgare och turister. Den är tjockare och fluffigare än vår svenska variant och gräddas i ett våffeljärn som är rektangulärt. Våfflan doftar ljuvligt av vanilj och det vanligaste är att pudra lite florsocker över och servera direkt.

En trälåda passar bra att förvara frukt och grönt i. KNAGGLIG låda, GEMAK durkslag.

Red Hong Yi's Food Art: Artist, Architect, Still Plays With Food

Skarp Agent represents the top range of Swedish photographers covering the domains of fashion, beauty and lifestyle, still life, portraiture, food and interiors.

I helgen dukar vi självklart upp med lax, sill, ägg och allt annat som hör till midsommarlunchen! SKYN serveringsskål liten, SKYN serveringsskål mellanstor, SKYN tallrik, ÄTBART bestick, POKAL vinglas, VARDAGEN dricksglas, VARDAGEN tygservett och VARDAGEN glasburk med lock.

Att göra hemmagjord pizza kan vara något av det godaste som finns. Använd fikon, de gör sig perfekta med getost, mozzarella och färsk rosmarin. PROPPMÄTT skärbräda och GYNNSAM Skalkniv. Gästbloggare: Nathalie & Matilda, Babes in Boyland för Livet Hemma. Klicka på bilden för recept!