Explore Architecture and more!

Explore related topics

Communs.JPG by lenasedlerova

Communs.JPG by lenasedlerova

London studio MWAI has used a soft-grey palette to update an apartment on the upper floors of a Victorian terrace in Little Venice

MWAI uses pale grey tones in west London flat renovation for two design enthusiasts

London studio MWAI has used a soft-grey palette to update an apartment on the upper floors of a Victorian terrace in Little Venice

INFOGRAPHIC: Everything you ever wanted to know about LEED | Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

INFOGRAPHIC: Everything you ever wanted to know about LEED

INFOGRAPHIC: Everything you ever wanted to know about LEED | Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

A 1920s House with a Modern Twist in Portland, Oregon Photos | Architectural Digest. Pratt and Larson tile and trim moldings.

A 1920s House with a Modern Twist in Portland, Oregon Photos | Architectural Digest. Pratt and Larson tile and trim moldings.

Great idea to angle the rear elevation. Hug the garden and create a really unique extension. www.methodstudio.london

Scale of PLY / NOJI Architects

Great idea to angle the rear elevation. Hug the garden and create a really unique extension. www.methodstudio.london

Mulroy Architects has added a glass passageway to the side of this three-storey house in north London, which features an interior fitted with bespoke oak joinery and furnishings by local studio Manea Kella.

Mulroy Architects extends house with angled skylights and glass passage

Mulroy Architects has added a glass passageway to the side of this three-storey house in north London, which features an interior fitted with bespoke oak joinery and furnishings by local studio Manea Kella.

Local studio Intervention Architecture was asked to update the house in the suburb of Moseley to provide the singer's family with an open-plan living, kitchen and dining room in an extension that references the heritage of the original property.

Colonnade-like glazing fronts house extension by Intervention Architecture

Local studio Intervention Architecture was asked to update the house in the suburb of Moseley to provide the singer's family with an open-plan living, kitchen and dining room in an extension that references the heritage of the original property.

oh wow.  Could totally be a lake house.  Those windows, loft and open floor plan.  Makes my eyes roll back in my head.

Bold comfort farm

oh wow. Could totally be a lake house. Those windows, loft and open floor plan. Makes my eyes roll back in my head.

Pinterest
Search