Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Wat Op, Er Wat and more!

Schilderen op het speciale oppervlak van het buddha board met water: De schildering zal eerst donkerder worden en vervolgens weer langzaam vervagen totdat hij weer helemaal weg is. Erg Zen, blijft intrigerend en je kunt er niet langslopen zonder er wat op te schilderen.

Kinderen produceren een grote hoeveelheid "kunstwerken" en natuurlijk mag je die niet zomaar in een map opbergen. Nee...ze moeten eerst opgehangen worden en pas na een tijdje plaatsmaken voor een nieuwe kindercreatie. Weg met de plakbandjes, magneetjes en volgeplakte deuren, geef nu je kinderkunst gepast de aandacht in deze supergave kinderkunstlijstjes van hout. Eenvoudig het kunstwerk verwisselen voor een prachtige wisselende kunstcollectie in huis!

Huggy Buddha, de lachende knuffelbuddha gemaakt van het zachtste materiaal en nog decoratief ook! Staat bij mij in de woonkamer maar misstaat ook niet in een kinderkamer. Ook leuk te geven als kraamkado want...met het geven van een buddha gun je de ontvanger al het geluk en beste! Te koop voor 29,95 bij www.trendyspeelgoed.nl

Help mee en maak ook een rugtas! Steun de vluchtelingen, kinderen die aan land komen in griekenland! Alle info op de fb pagina van bag to future! Trendyspeelgoed.nl is officieel drop point! Inleveren kan tm 18 september dan zorgen wij dat het op tijd en op de juiste plek in amsterdam komt!

Uglydoll Icebat is en blijft mijn alltime favorite! Sinds ik 6 jaar geleden begon met de verkoop van Uglydolls staat deze al op de rand van mijn bed en houd de wacht. De anderen zijn natuurlijk ook leuk, maar Icebat heeft een speciaal plekkie in mijn hart!

Geweldige jongenskamer met rode accenten! Samenwerking van Kinderkamerstylist.nl en Perron11.nl

Kinetic Sand! Binnenspeelzand waarmee je kunt kneden en kleien zonder dat er water aan te pas komt. Niet giftig, droogt niet uit, eenvoudig schoon te maken maar bovenal: uren speelplezier voor de kinderen.

25 Inspiring Ideas: Repurposing Old Toys

Stoere lamp voor jongens (slaapkamer) gemaakt van een brandweerwagen.