Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Wat Op, Er Wat and more!

Schilderen op het speciale oppervlak van het buddha board met water: De schildering zal eerst donkerder worden en vervolgens weer langzaam vervagen totdat hij weer helemaal weg is. Erg Zen, blijft intrigerend en je kunt er niet langslopen zonder er wat op te schilderen.

Help mee en maak ook een rugtas! Steun de vluchtelingen, kinderen die aan land komen in griekenland! Alle info op de fb pagina van bag to future! Trendyspeelgoed.nl is officieel drop point! Inleveren kan tm 18 september dan zorgen wij dat het op tijd en op de juiste plek in amsterdam komt!

Kinderen produceren een grote hoeveelheid "kunstwerken" en natuurlijk mag je die niet zomaar in een map opbergen. Nee...ze moeten eerst opgehangen worden en pas na een tijdje plaatsmaken voor een nieuwe kindercreatie. Weg met de plakbandjes, magneetjes en volgeplakte deuren, geef nu je kinderkunst gepast de aandacht in deze supergave kinderkunstlijstjes van hout. Eenvoudig het kunstwerk verwisselen voor een prachtige wisselende kunstcollectie in huis!

Huggy Buddha, de lachende knuffelbuddha gemaakt van het zachtste materiaal en nog decoratief ook! Staat bij mij in de woonkamer maar misstaat ook niet in een kinderkamer. Ook leuk te geven als kraamkado want...met het geven van een buddha gun je de ontvanger al het geluk en beste! Te koop voor 29,95 bij www.trendyspeelgoed.nl

Uglydoll Icebat is en blijft mijn alltime favorite! Sinds ik 6 jaar geleden begon met de verkoop van Uglydolls staat deze al op de rand van mijn bed en houd de wacht. De anderen zijn natuurlijk ook leuk, maar Icebat heeft een speciaal plekkie in mijn hart!

Trunko...is echt helemaal geflipt...over the top..geef het een naampje! Overdrijven is zijn grootste hobby en hij is er dan ook de hele dag mee bezig.....alsjeblieft..doe rustig aan met hem, ben voorzichtig..ben een vriend! Nu ook als little ugly van 20 cm.

Echt ieniemie basketball setje met een net van 7 cm doorsnee! Wel erg grappig! Je kunt 'm ergens aan een randje hangen (bijv. boven een glas) of met het haakoogje of plakkerdje eigenlijk overal ophangen en spelen maar. Geleverd inclusief plastic pingpong balletje.� Grappig om je eigen gooi spelletje mee te verzinnen, leuke bureau gadget of kindertraktatie. Wij hebben m aan de hoek van onze monitor gehangen....zo blijven we tussen het werk door lekker spelen!�

from Etsy

Travel Definition, Printable Travel Quote, Word Poster, Travel Word Art, Typography Wall Art, 8x10, A3, 18x24, Travel Instant Download