Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore But, Blev and more!

Den fantastiskt toklånga kabelstammen var bara tvungen att kortas. Provade att sätta kontakter först men det blev för dåligt, var tvungen att löda! Inte lite kablar...

Kändes som att det var på väg åt rätt håll i några dagar men nu ser det mest ut som en påse skridskor på golvet i garaget. Lite prylar som ska på lack.

Sidmonterad skylt och bakljus på plats.

Röret mellan piporna har kapats bort. Mycket finare att få se motorn! Svart avgasbandage är på G från Harleybutiken.com.

Luftfilter från Custom Chrome via harleybutiken.com är monterat. Ser helt stört ut och blev fantastiskt obekvämt, precis som det ska vara. Helnöjd!

Klämde fast "bra att veta"-displayen framför styret.

Med lite tips från Paul på Harleybutiken flyttades tändningslåset och med ett fäste från DK Customs flyttade jag tändspolen. Nya kortare tändkablar från Screaming Eagle.

Svarta 10,5" stötdämpare monterat. Svårt att se på denna bild hur jävla galet låg hojen blev! Nöjd nu men vi får se vad njurarna säger i sommar. Tanken är att även sänka fram men det blev skönt stuk på den nu, får se men troligtvis trycker jag ner nosen också. Har även påbörjat kabeldragning inuti styret, 12 av 24 lödningar avklarade sen återstår montering av vajrar.

Sidmonterat hastighetsmätaren, bakre övre motorfäste fick stå till tjänst.