Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Der leuchtende Spielautomat von NetEnt schon gesehen? Fange die die Möglichkeit der "Glow" Spielautomat von NetEnt zu probieren! Angenehme Leuchten und tolle Musik werden dir nur Spass bringen! Spiele kostenloses"Glow" NetEnt Slot ohne Anmeldung!

Op basis van het historische karakter van Gonzalo Pizzaro, die een echte Spaanse conquistador was, is Gonzo's Quest voorzien van een grappige, 3D-geanimeerde versie van de verkenner die vertrekt naar Eldorado om de fictieve verloren stad van goud te vinden. Het is een 5 rollen en 20 winlijnen gokkast met Bonus Spel, Gratis Spins, Multiplier, Scatter Symbool en Wild Symbool. Je kunt het hier voor de lol spelen.

Verken de omgeving van de monster verhalen en speel gratis Creature from the Black Lagoon van NetEnt. Het is gebaseerd op de 1954 film met dezelfde naam en het is het verhaal van een wetenschappelijke reis langs de Amazone, dat resulteert in de ontdekking van deze vreemde beest. Het is een opmerkelijke mix van klassieke stijl graphics en ultra moderne spel functies. Het is een 5-reel, 3 rijen en 20-winlijn video slot met Bonus Spel, Wild Symbool, Scatter Symbool en Gratis Spins.

Dracula is gearriveerd! Hij heeft zijn Transsylvanisch huis vertrokken en reisde naar Londen in Carfax Abbey om te leven. In dit spel moet je slachtoffers vinden en hun naar hem te brengen, en u zult voor uw zonden goed beloond word. Dracula van Netent is een 5 reel, 40 winlijnen slot gebaseerd op Bram Stoker's gruwelijk schepsel dat lang de verbeelding van de mensheid heeft geterroriseerd. Zorg dat je een flinke bos knoflook en een houten staak bij de hand hebt.

Sure is Purdy. Betsoft grijpt, net als het goud dat de basis vormt van hun gratis speelautomaat Gold Diggers, iedereen die hem vindt meteen bij de lurven. Het spel heeft 5 rollen, 30 winlijknen, Bonus Spel, Multiplier, Scatter Symbool en Wild Symbool. Je vergeet gewoonweg dat je in een casino zelf de Gold Digger bent en na een paar minuten gun je de karakters op je scherm alle winst. Dit gevoel is wederzijds: als zij winnen, dan jij ook!

Als je altijd aangetrokken hebt door de aantrekkingskracht van de natuur dan zul je Attraction van NetEnt houden. De achtergrond voor dit spel is een paradijs voor elke wetenschap geek als deze is ingesteld in een science lab vol met gekke gadgets. De graphics op de rollen zijn leuk ook met nog meer gekke gadgets om te proberen en te vinden. Het heeft 5 rollen, 10 winlijnen, Bonus Spel, Wild Symbool, Multiplier, Scatter Symbool en Gratis Spins.

Stap in een high-tech fabriek waar de eigenaren een nieuwe en effectieve manier om de productie van eieren te verbeteren hebben gevonden. Maak kennis met EggOMatic van Netent, een unieke machine die eieren 24/7 blijft karnen en leer hoe je de winst kunt maken uit één van de best verborgen geheimen in de industrie. Het spel heeft 5 rollen, 20 betaallijnen, Bonus Spel, Wild Symbool, Scatter Symbool en Gratis Spins.

Pacific Attack van NetEnt is voor echte strijders. We gaan terug in de tijd aan de andere kant van de wereld naar de Grote Oceaan. Het spel vertelt het verhaal van de strijd van de macht van deze vitale gebied tussen de Amerikanen en de Japanners in de Tweede Wereldoorlog. Pacific Attack is een 5-reel, 3 rijen en 15-winlijnen video slot met Bonus Spel, Wild Symbool, Multiplier, Scatter Symbool en Gratis Spins.

"This is Sparta!" schreeuwt Leonidas in de film '300', zoals hij en zijn kleine groep van Spartanen hun staat verdedigen tegen de Perzische god-koning Xerxes en zijn overweldigende aantallen te in de Slag bij Thermopylae. De film uit 2007 is gebaseerd op de iconische comic van de zelfde naam van Frank Miller's en deze online slot van NextGen Gaming referenties beide. 300 Shields is een 5 rollen, 25 winlijnen slot tegen een achtergrond van wind, tarwe veld en Spartan tempels geblazen.

Indiana Jones, Tomb Raider, de Mummy en Relic Raiders slot van NetEnt: wat hebben ze met elkaar? Juist, de onstuitbare honger naar avontuur en passie voor het nemen van risico's. Het is het verhaal van de wereldwijde graf-beroven en onze helden reizen rond de wereld om zichzelf te verrijken ten koste van de oude beschavingen. Relic Raiders is een 5-reel, 3 rijen en 50-winlijn video slot met Bonus Spel, Wild Symbool, Scatter Symbool, Multiplier en Gratis Spins.