Explore Disney Love, Disney Style and more!

Explore related topics

fashion , disney, love = dream come true!

"Fashion Parade": Heather Marks by David Burton at Disneyland Paris by for Elle France. Cutest editorial ever!

Would love to do something along these lines, the fantasy aspect is so beautiful, and would go so well with the colour palette im thinking of.

Magic in the spring time...

You can’t beat a Disney film. They are universally loved by children and adults and the latest film Moana is no exception. When crops fail and fishermen can’t catch any fish, Chieftain’s daughter and adventurous teen Moana must set out on a dangerous journey to save her people.

Keep cool this summer with these healthy and cheap Watermelon snacks that your kids will love - Watermelon Popsicles and Watermelon Slushies!

Heather Marks by David Burton for <em>Elle France</em>

Heather Marks by David Burton for Elle France

fashion editorials, shows, campaigns & more!: fashion parade: heather marks by david burton for elle france december 2011

Angelika Kocheva by Marchelo Krasilcic for Elle Italy October-2009

Angelika Kocheva by Marchelo Krasilcic for Elle Italy

Grace Kelly, diễn viên điện ảnh người Mỹ, cưới công quốc Monaco và trở thành công chúa của đất nước nhỏ bé xinh đẹp này. Bà cũng từng là một biểu tượng thời trang xuất sắc trong những năm 1950s khi mà mỗi phục trang bà khoác lên mình đều tạo cảm hứng và trở thành trào lưu để mọi người bắt chước. Trong ảnh là thời điểm 1956, Grace Kelly cầm chiếc túi Hermes và ngay lập tức nó đã trở thành nổi tiếng và chiếc túi cho đến ngày nay vẫn là sự lựa chọn yêu thích của phụ nữ với tên gọi Kelly.

Branding’s Best: Hermès Grace Kelly with the iconic Kelly Bag

Pinterest
Search