Traditional Cakes

Collection by Novi Padmasari

71 
Pins
 • 
44 
Followers
Novi Padmasari
Kueh Seri Muka is part of Asian desserts Recipe is adapted from Travelling Foodies Kueh Sarlat aka Seri Muka Recipe (adapted from Travelling Foodie who adapts from Rohani Jelani’s “Malaysian Cak - Malaysian Cuisine, Malaysian Food, Asian Snacks, Asian Desserts, Cake Recipes, Dessert Recipes, Pudding Desserts, Dessert Ideas, Nyonya Food

Protected Blog › Log in

Recipe is adapted from Travelling Foodies Kueh Sarlat aka Seri Muka Recipe (adapted from Travelling Foodie who adapts from Rohani Jelani’s “Malaysian Cakes and Desserts) Ingredients listed below makes a 8″ square tin Ingredients for the bottom “pulot” glutinous rice layer 450g glutinous rice, rinsed 300ml thin coconut milk (mix 100ml thick coconut cream with water to get 300ml) 1.5…

  Indonesian Desserts, Asian Desserts, Indonesian Food, Indonesian Recipes, Cake Roll Recipes, Dessert Recipes, Cake Cookies, Cupcake Cakes, Food Cakes

Lapis Kojo

Lapis Kojo February lalu mudik ke Palembang, saya sempat mencicipin kue Lapis Kojo pas imlek, kebetulan mama ada buat, sudah lama tidak m...

indian curry puff (karipap bai) 印度咖喱角 (^-^)_日 – Victoria Bakes Savory Snacks, Snack Recipes, Cooking Recipes, Indian Dessert Recipes, Desert Recipes, Resep Pastry, Curry Puff Recipe, Puff And Pie, Malaysian Dessert

Indian Curry Puff a.k.a Karipap Bai.

I'm glad the school term is over. The last three weeks of the term had been hectic...... the daily challenges t...

Discover Exactly how to make Chinese Food Dessert Indonesian Desserts, Asian Desserts, Indonesian Recipes, Indonesian Food, Chinese Desserts, Asian Recipes, Malaysian Dessert, Malaysian Food, Bakery Recipes

Talam Tepung Beras

Assalamualaikum... Salam tahun baru dari CT buat teman-teman semua. Walaupun hari ini sudah masuk hari yg ketujuh, namun CT harap masih ...

Resep Bolu Pisang Lembut (All in one) oleh Dian Nurindah - Cookpad Fruit Cake Cookies Recipe, Cupcake Recipes, Cookie Recipes, Cupcake Cakes, Dessert Recipes, Fruit Cupcakes, Bread Recipes, Bolu Cake, Resep Cake

Resep Bolu Pisang Lembut (All in one) oleh Dian Nurindah

Resep Bolu Pisang Lembut (All in one). 25/03/17. Bismillah.. Ini udah bikinan lama bgt ya biasa ngebersihin gallery jadi sekalian simpen resep. Aku masih suka takjub dengan resep marmer cakenya pak sahak yg pake all in one metode itu (udah pernah berulang aku share ya dan yg rikuk juga lumayan.. hihi seneng kalo resepnya manfaat😁). Saking demennya sama itu resep, aku suka coba" bikin bolu pandan, bolu coklat, dll dari resep itu. Base resep bolu lembut pokoknya. Nah kali ini aku modifikasi…

Learn what are Chinese Food Treat Indonesian Desserts, Indonesian Cuisine, Asian Desserts, Indonesian Recipes, Nyonya Food, Rice Cake Recipes, Malaysian Dessert, Pandan Cake, Resep Cake

Resep Kue Lapis Beras Pandan Suji

Lapis Beras Pandan Suji Bahan : 250 gr tepung beras 100 gr tepung tapioka/kanji 300 gr gula pasir 1 liter santan (Resep aselinya cuman 750 cc) dari s…

Assalamualaikum... Salam tahun baru dari CT buat teman-teman semua. Walaupun hari ini sudah masuk hari yg ketujuh, namun CT harap masih ... Malaysian Dessert, Malaysian Food, Asian Snacks, Asian Desserts, Custard Biscuits, Sauce Recipes, Cooking Recipes, Asian Cake, Heritage Recipe

Talam Tepung Beras

Assalamualaikum... Salam tahun baru dari CT buat teman-teman semua. Walaupun hari ini sudah masuk hari yg ketujuh, namun CT harap masih ...

Tumpeng Online by Radissa Food Indonesian Desserts, Asian Desserts, Indonesian Food, Indonesian Recipes, Sweet Recipes, Snack Recipes, Dessert Recipes, Allrecipes Desserts, Malaysian Dessert

Kue Lapis Kopi

Selama ini kita banyak mengenal kue lapis, mulai lapis beras, lapis sagu sampai lapis legit. Kue Lapis yang satu ini tidak menggunakan ...

I made Talam Jagung over the weekend & this is the second recipe from Mdm Hasma's book. Why talam jagung?it's because I wanted somethin. Vegetarian Desserts, Asian Desserts, Delicious Desserts, Asian Recipes, Malaysian Dessert, Malaysian Food, Roti Canai Recipe, Banana Bread Brownies, Asian Cake

Talam Jagung

I made Talam Jagung over the weekend & this is the second recipe from Mdm Hasma's book. Why talam jagung? ...it's because I wanted somethin...

Banyak resep kue lapis beredar...tapi resep inilah yang paling enak menurutku. Resep ibuku yang dapat juga dari temannya...makasih ya tante... Indonesian Desserts, Asian Desserts, Indonesian Food, Indonesian Recipes, Cake Recipes, Snack Recipes, Snacks, Food N, Food And Drink

Lapis Kanji

Banyak resep kue lapis beredar...tapi resep inilah yang paling enak menurutku. Resep ibuku yang dapat juga dari temannya...makasih ya tante...