Rear extension

Smart Visoglide plus anthracite grey aluminium sliding doors we installed in Kent.

This installation on the coast in Whitstable, Kent, came to us as a result of installing grey windows previously. We installed grey aluminium sliding doors.

Dark powder-coated aluminium bifold doors and windows

Thanks to an ambitious and well-designed rear extension, Penny and Douglas Dawson have transformed the way their family home works

Industrial kitchen extension dining living rooflights with sofa and table

Industrial kitchen extension dining living rooflights with sofa and table create the perfect improvement to any home.

ailsa road | 50 Degrees North

50 Degrees North Architects two-storey side and rear extension in South West London. Open-plan kitchen diner with large sliding doors and unique backsplash

VCDesign is really liking the asymetrical rear extension which follows on from the side return

Adding an open plan extension to the rear of the property provided a growing family with a sociable living space

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion.

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion.

Green Tea Architects - Single Storey Rear Extension -  Brockley, London

Green Tea Architects - Single Storey Rear Extension - Brockley, London - Like the big single sliding door

Pinterest
Search