6,163 Likes, 76 Comments - Nina Larsson Mansoori (@interior_by_nina) on Instagram: “Morning! ✨ I continue with some Christmas inspiration for you guys. My home last year Have a…”

6,163 Likes, 76 Comments - Nina Larsson Mansoori (@interior_by_nina) on Instagram: “Morning! ✨ I continue with some Christmas inspiration for you guys. My home last year Have a…”

[ the cake ] : pastinya Tiramisu la favourite my darling half bila sampai je malam tadi sengihan tu panjangggg hehe . so ambil piring potong dan makan sambil mulut dok sebut marvelous..sengih lagiii : tetiba teringat seseorang! peminat yang pergi tak akan kembali... ; seperti biasa  rasa Tiramisu hasil tangan Chef Ross @ross__kitchen ni je yang menjadi pilihan thanks sbb spt biasa cheq mmg auka request last minit dan tau thick or thin chef Ross akan buatkan hahaha . #cake #love #anniversary…

[ the cake ] : pastinya Tiramisu la favourite my darling half bila sampai je malam tadi sengihan tu panjangggg hehe . so ambil piring potong dan makan sambil mulut dok sebut marvelous..sengih lagiii : tetiba teringat seseorang! peminat yang pergi tak akan kembali... ; seperti biasa rasa Tiramisu hasil tangan Chef Ross @ross__kitchen ni je yang menjadi pilihan thanks sbb spt biasa cheq mmg auka request last minit dan tau thick or thin chef Ross akan buatkan hahaha . #cake #love #anniversary…

Jom ke Medan , pm kami untuk tawaran menarik!!! booking awal, nanti tak kelam kabut last minit kan hihi betui le kan~~ cepat pm ke 011-10922771 (whatsapp/call) #KabilahAwanBiru

Jom ke Medan , pm kami untuk tawaran menarik!!! booking awal, nanti tak kelam kabut last minit kan hihi betui le kan~~ cepat pm ke 011-10922771 (whatsapp/call) #KabilahAwanBiru

3 germs set untuk bulan puasa!! nak tambah tenaga? anak baru belajar nak puasa? takot berbuka last minit? GASTRIK KRONIK? bulan puasa musim panas! set ini sesuai dan berbaloi2 untuk seisi keluarga!

3 germs set untuk bulan puasa!! nak tambah tenaga? anak baru belajar nak puasa? takot berbuka last minit? GASTRIK KRONIK? bulan puasa musim panas! set ini sesuai dan berbaloi2 untuk seisi keluarga!

"Lain kali, jangan buat  kerja last minit. Teacher je boleh tidur lewat. Student sila tidur awal. Okay. Takmo degil2." #ingatpesanteacher

"Lain kali, jangan buat kerja last minit. Teacher je boleh tidur lewat. Student sila tidur awal. Okay. Takmo degil2." #ingatpesanteacher

Cinderella Moments: Dollhouse Custom Construction Part 4 - Featuring Lilac Cottage

This is the final part for building your dollhouse! Upstairs, I added the last 2 chandelier. I pulled all the electric together ups.

Gravestone Tutorial by Pixiecritter on deviantART.  Cool tutorial. I don't think these would last very long seeing as how they're made of styrofoam, but I could see making these as great Halloween decorations or something.

Gravestone Tutorial by Pixiecritter on deviantART. I don't think these would last very long seeing as how they're made of styrofoam, but I could see making these as great Halloween decorations or something.

yeah!! yeah!! yeah!! puasa dah nak mula!! ramai yang dah beli tok persediaan awal bulan puasa!! anda bila lagi? nak tengok je ke orang lain KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BULAN PUASA!  TAHAN LAPAR! DAN TAK HAUS!! wow!! banyak tu.. takot last minit berbuka atau gastrik KRONIK!  jom beli! 0197848653 jaja

yeah!! yeah!! yeah!! puasa dah nak mula!! ramai yang dah beli tok persediaan awal bulan puasa!! anda bila lagi? nak tengok je ke orang lain KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BULAN PUASA! TAHAN LAPAR! DAN TAK HAUS!! wow!! banyak tu.. takot last minit berbuka atau gastrik KRONIK! jom beli! 0197848653 jaja

Pinterest
Search