The Tring Project by Back to Front Exterior Design  Ugly 1960's house externally remodelled and extended to create a traditional front facade and sleek modern rear with open plan living

The Tring Project by Back to Front Exterior Design Ugly 1960's house externally remodelled and extended to create a traditional front facade and sleek modern rear with open plan living

vosgesparis is an interior design blog with a focus on scandinavian design and ideas on decorating with minimal colour

vosgesparis is an interior design blog with a focus on scandinavian design and ideas on decorating with minimal colour

Remodelled exterior for this previously unattractive home.   by Back to Front Exterior Design

Remodelled exterior for this previously unattractive home. by Back to Front Exterior Design

The futuristic Triangle Cliff House (pictured), nestled on the edge of a nail-biting precipice, was imagined by Germany-based architect Matthias Arndt for a design challenge.

This triangular house with a glass balcony is nestled into a CLIFF

The futuristic Triangle Cliff House (pictured), nestled on the edge of a nail-biting precipice, was imagined by Germany-based architect Matthias Arndt for a design challenge.

One of our most popular Back to Front projects. Located in Bishop's Stortford, this family home was completely remodelled inside and out with a New England look

One of our most popular Back to Front projects. Located in Bishop's Stortford, this family home was completely remodelled inside and out with a New England look

Exterior Transformation 1960's House in Surrey by Back to Front Exterior Design

Exterior Transformation 1960's House in Surrey by Back to Front Exterior Design

Mulroy Architects has added a glass passageway to the side of this three-storey house in north London, which features an interior fitted with bespoke oak joinery and furnishings by local studio Manea Kella.

Mulroy Architects extends house with angled skylights and glass passage

Mulroy Architects has added a glass passageway to the side of this three-storey house in north London, which features an interior fitted with bespoke oak joinery and furnishings by local studio Manea Kella.

Remodelling project in Surrey by Back to Front Exterior Design using a combination of external materials

Remodelling project in Surrey by Back to Front Exterior Design using a combination of external materials

This home has been completely transformed with a New England renovation by Back to Front Exterior Design

This home has been completely transformed with a New England renovation by Back to Front Exterior Design

Pinterest
Search