Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

Adam Knibb adds modern extension to Hampshire barn conversion

Architect Adam Knibb has added a timber-clad extension to a house in Hampshire, which is connected to the former barn building by a frameless glass box.

This house by floating architecture specialists Baca Architects is raised above its flood-prone site in Oxfordshire, England

Baca's flood-resilient home beside an Oxfordshire brook

This house by floating architecture specialists Baca Architects is raised above its flood-prone site in Oxfordshire, England

FMD Architects used slender lengths of timber to "stitch" together this narrow Melbourne house and its new garden extension.

FMD Architects used slender lengths of timber to "stitch" together this narrow Melbourne house and its new garden extension.

Curved concrete staircase inside Herzog & de Meuron's Tate Modern extension

Tate Modern Switch House by Herzog & de Meuron opens

Gwendolyn Huisman and Marijn Boterman designed this skinny house in Rotterdam, featuring black brick walls with hidden windows and a large indoor hammock.

Skinny Rotterdam house for two architects features black brickwork

Gwendolyn Huisman and Marijn Boterman designed this skinny house in Rotterdam, featuring black brick walls with hidden windows and a large indoor hammock.

Workshop Architecten has created blackened wood barn for a farm in the Netherlands, which is divided into separate living quarters for sheep and people

Black wood barn by Workshop Architecten houses livestock and people

Workshop Architecten has created blackened wood barn for a farm in the Netherlands, which is divided into separate living quarters for sheep and people

Atelier Vens Vanbelle adds a mirrored extension to a notary's office, reflecting the pastoral surroundings and the original building

Atelier Vens Vanbelle adds mirrored extension to Belgian office

Atelier Vens Vanbelle adds a mirrored extension to a notary's office, reflecting the pastoral surroundings and the original building

A grand, open-air staircase cuts through the centre of this spacious dwelling by US firm Sagan Piechota Architecture, which was designed to blend with the natural terrain.

Sagan Piechota creates hillside California home surrounded by oak trees

A grand, open-air staircase cuts through the centre of this spacious dwelling by US firm Sagan Piechota Architecture, which was designed to blend with the natural terrain.

Pinterest
Search