A beautiful oak orangery with a glazed lantern to bring natural light into the room.

A beautiful oak orangery with a glazed lantern to bring natural light into the room.

XACT Aluminium Roof Lantern supplied and installed on a rear extension on a property in Witley, Godalming.

A premium quality slimline thermally broken aluminium roof lantern to bring light into an extension, new build or a garden room

Copper Clad House - Graux & Baeyens - the untreated copper cladding will oxidise over time, gradually changing colour from golden brown to vivid turquoise on the walls and roof of this house, giving the building "a poetic impermanence"

opper Clad House - Graux & Baeyens - the untreated copper cladding will oxidise over time, gradually changing colour from golden brown to vivid turquoise on the walls and roof of this house, giving the building "a poetic impermanence"

Can't even see a light fixture in this stunning natural-lit dining area. Beautifully shot, too. #photography

Roof windows and increased natural light (Hege in France)

Roof windows and increased natural light - Hege in France - white scandinavian dining room with wishbone chairs and a garden view. Natural light in abundance.

XACT Aluminium Roof Lantern and Bifold Doors installed on a traditional orangery style rear extension at a property in Witley, Godalming.

A premium quality slimline thermally broken aluminium roof lantern to bring light into an extension, new build or a garden room

#HDBlogSquad // How to Build a Covered Patio {via My. Daily. Randomness.}

HDBlogSquad // How to Build a Covered Patio

A contemporary extension to a Grade II listed 18th-century home combines traditional materials with clever, contemporary details

A contemporary extension to a Grade II listed home combines traditional materials with clever, contemporary details

A fabulous renovated Victorian side return kitchen in Richmond, Surrey during the festive period

A fabulous renovated Victorian side return kitchen in Richmond, Surrey during the festive period

Modern countryside villa by MAAS Archicten

Maas Architecten merges a thatched cottage with a glass greenhouse

A gabled greenhouse appears to slide out from beneath the thatched roof of this villa, completed by Maas Architecten in the Dutch countryside

Pinterest
Search