Park Shops Adaptive Reuse / Pearce Brinkley Cease   Lee, Raleigh, Norht Carolina, USA

Park Shops Adaptive Reuse / Pearce Brinkley Cease + Lee

Interior separation of facade with exposed structure-----Park Shops Adaptive Reuse / Pearce Brinkley Cease Lee, Raleigh, Norht Carolina, USA

Adaptive Reuse: From Derelict Pig Barn to Modern House

Adaptive Reuse: From Derelict Pig Barn to Modern House

Norman Foster, Daniel Libeskind, and More Create Modern Architecture with Adaptive Reuse Photos | Architectural Digest

Norman Foster, Daniel Libeskind, and More Breathe New Life Into 10 Old Structures

Convent de Sant Francesc remodeled by architect David Closes is a church located in Santpedor, Spain. Built between 1721 and 1729 by Franciscan priests the church was long abandoned and its convent.

NHDRO - South Bund district of Shanghai, a former 1930s Japanese army headquarters is transformed into a boutique hotel

Help the Aged: innovative adaptive reuse in architecture

Chinese architects NHDRO have transformed this disused Japanese army headquarters in Shanghai into a hotel, maintaining the building’s stripped concrete and brick walls while adding a new Corten steel extension on the roof.

This is really just incredible.

Galería de Intermediae Matadero Madrid / Arturo Franco - 1

WALL + FROSTING mindmadednoir: The warehouse in Madrid, Spain by Arturo Franco Office --- Rough textures behind glass

Selexyz Dominicaner Bookstore, Maastricht, Netherlands. Merkx+Girod Architecten. In Maastricht, the location demanded a completely different approach; the development of 1200m2 shopping space in an available area of 750m2 floor space. The solution is a multi-level, monumental, black, walk-in bookcase situated asymmetrically in the church. The project won the 2007 Lensvelt de Architect interior design award.

Librería Selexyz-Dominicanen // Merkx+Girod // Maastricht, The Netherlands

Hughes Warehouse Adaptive-Reuse / Overland Partners

Gallery of Hughes Warehouse Adaptive Reuse / Overland Partners - 2

Image 2 of 22 from gallery of Hughes Warehouse Adaptive Reuse / Overland Partners. Photograph by Dror Baldinger, AIA

Heritage preservation and adaptive reuse of historic warehouse provides new offices and showrooms, with central café in large atrium

The historic Saatchi & Saatchi office building gets a seismic refit and a lively new social hub

2014 BOY Winner: Hotel Adaptive Reuse

2014 BOY Winner: Hotel Adaptive Reuse

Patrick Jouin and Sanjit Manku from the France-based firm Agence Jouin Manku added a touch of modernity to medieval abbey, Abbaye de Fontevraud, to transform it into this hotel with a stylish resta…

Mediatheek Delft by Dok Architecten, library and media center, adaptive reuse of old foundry building.

Mediatheek Delft / Dok Architecten

I like that the structural bay is respected and treated as a contemporary threshold with modern materials and clean detailing. The base is finished in a dark grey brick in contrast with the rest of the facade---- Mediatheek Delft / Dok Architecten

Pinterest
Search