Andrea Demetriou

Andrea Demetriou

Andrea Demetriou
More ideas from Andrea
Una doccia da sogno in giardino per rinfrescarsi d'estate! 20 idee a cui ispirarsi... Una doccia da sogno in giardino. Tra gli alberi, palme, o banano la doccia da esterno è un ottima soluzione per rinfrescarci nelle ore più torride delle giornate estive...

Una doccia da sogno in giardino per rinfrescarsi d'estate! 20 idee a cui ispirarsi... Una doccia da sogno in giardino. Tra gli alberi, palme, o banano la doccia da esterno è un ottima soluzione per rinfrescarci nelle ore più torride delle giornate estive...

How amazing is this bedroom designed by @littlelibertyrooms which appears in our printed Annual edition?! I just love the navy/denim blues paired with blush hues. Bed head was custom made and bedsides from @globewest

How amazing is this bedroom designed by @littlelibertyrooms which appears in our printed Annual edition?! I just love the navy/denim blues paired with blush hues. Bed head was custom made and bedsides from @globewest

4,642 Likes, 86 Comments - T H E S T A B L E S (@the_stables_) on Instagram: “I am so in love with our new custom made bed head from @heatherlydesignbedheads. I have wanted a…”

4,642 Likes, 86 Comments - T H E S T A B L E S (@the_stables_) on Instagram: “I am so in love with our new custom made bed head from @heatherlydesignbedheads. I have wanted a…”

A sliding wood door defines this modern bathroom, while hidden lighting has been used in the floor, creating a soft glow and lighting up the mostly dark room. The white tiles help to reflect the light throughout the space.

A sliding wood door defines this modern bathroom, while hidden lighting has been used in the floor, creating a soft glow and lighting up the mostly dark room. The white tiles help to reflect the light throughout the space.

Scenario Architecture have opened up the interior of their Victorian terraced house in north London and added a glazed extension at the rear

Scenario Architecture have opened up the interior of their Victorian terraced house in north London and added a glazed extension at the rear